Måstetjänster för enskild firma

Start enskild firma

Du får hjälp av en kunnig konsult som guidar dig i vilka valmöjligheter som finns och fördelar och nackdelar. Sedan hjälper konsulten dig att ansöka om fskatt, göra momsregistrering och arbetsgivarregistrering.

Löpande bokföring

Denna tjänst går att skräddarsy väldigt noggrant. Du kan få hjälp med allt eller bara en liten del. Följande moment finns att välja bland: löpande bokföring, momsdeklaration, betalningar, avprickning av inbetalningar, fakturatolkning, digital hantering, fakturering och bokföring av leverantörsfakturor.

Start digital hantering

Vi hjälper dig att komma igång med ett digitalt flöde av dina leverantörsfakturor. I tjänsten ingår uppdatering av leverantörsregister, testning av det digitala flödet, upprättande och utskick av brev till alla leverantörer.

Lönehantering

För dig som har anställda beräknar vi löner, upprättar lönebesked, hanterar semester och utför semesterberäkningar, rapporterar kontrolluppgifter, rapporterar till Fora eller motsvarande och deklarerar arbetsgivaravgifter och avdragen skatt.

Förenklat Årsbokslut

När ditt företag följer K1 regelverket. Bokslutsarbete och ett Förenklat Årsbokslut inklusive genomgång av detta tillsammans med konsult ingår.

Årsbokslut Liten

När ditt företag följer K2 regelverket och omsätter max 2,9 miljoner. Bokslutsarbete och ett Årsbokslut inklusive genomgång av detta tillsammans med konsult ingår.

Årsbokslut Mellan

När ditt företag följer K2 regelverket och omsätter 3-9,9 miljoner. Bokslutsarbete och ett Årsbokslut inklusive genomgång av detta tillsammans med konsult ingår.

Årsbokslut Stor

När ditt företag följer K2 regelverket och omsätter över 10 miljoner. Bokslutsarbete och ett Årsbokslut inklusive genomgång av detta tillsammans med konsult ingår.

Inkomstdeklaration Enskild Firma

En inkomstdeklaration upprättas för dig med enskild firma. Då ingår både NE-bilagorna och allt övrigt i din deklaration. I tjänsten ingår även en genomgång av deklarationen med en konsult.

Preliminärdeklaration

En preliminärdeklaration upprättas och skickas till Skatteverket ifall företaget behöver justera den preliminära f-skatten som betalas varje månad.

Ändring Företag

En ändringsanmälan skickas till Skatteverket om du t.ex. vill ändra momsperiod eller registrera dig för arbetsgivaravgifter.

Jag är intresserad av era tjänster, skicka mig en kostnadsfri offert!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er.

Namn *
Namn