Måstetjänster för AB

Bolagsbildning

Du får hjälp av en kunnig konsult som guidar dig i vilka valmöjligheter som finns och fördelar och nackdelar. Sedan gör konsulten en registrering av bolaget efter dina önskemål. Anmälan för fskatt, momsregistrering och arbetsgivarregistrering ingår också i tjänsten.

Löpande bokföring

Denna tjänst går att skräddarsy väldigt noggrant. Du kan få hjälp med allt eller bara en liten del. Följande moment finns att välja bland: löpande bokföring, momsdeklaration, betalningar, avprickning av betalningar, fakturatolkning, digital hantering, fakturering och bokföring av leverantörsfakturor.

Start digital hantering

Vi hjälper dig att komma igång med ett digitalt flöde av dina leverantörsfakturor. I tjänsten ingår uppdatering av leverantörsregister, testning av det digitala flödet, upprättande och utskick av brev till alla leverantörer.

Lönehantering

För dig som har anställda beräknar vi löner, upprättar lönebesked, hanterar semester och utför semesterberäkningar, rapporterar kontrolluppgifter, rapporterar till Fora eller motsvarande och deklarerar arbetsgivaravgifter och avdragen skatt.

Årsredovisning Liten

När aktiebolaget följer K2 regelverket och omsätter max 2,9 miljoner. Bokslutsarbete och årsredovisning inklusive genomgång av detta tillsammans med konsult ingår. Kommunikation med eventuell revisor och inlämning av årsredovisning till Bolagsverket ingår. Upprättande av årsstämmoprotokoll ingår också i tjänsten.

Årsredovisning Mellan

När aktiebolaget följer K2 regelverket och omsätter 3-9,9 miljoner. Bokslutsarbete och årsredovisning inklusive genomgång av detta tillsammans med konsult ingår. Kommunikation med eventuell revisor och inlämning av årsredovisning till Bolagsverket ingår. Upprättande av årsstämmoprotokoll ingår också i tjänsten.

Årsredovisning Stor

När aktiebolaget följer K2 regelverket och omsätter över 10 miljoner. Bokslutsarbete och årsredovisning inklusive genomgång av detta tillsammans med konsult ingår. Kommunikation med eventuell revisor och inlämning av årsredovisning till Bolagsverket ingår. Upprättande av årsstämmoprotokoll ingår också i tjänsten.

Årsredovisning K3 Standard

När aktiebolaget följer K3 regelverket och omsätter max 80 miljoner. Bokslutsarbete och årsredovisning inklusive genomgång av detta tillsammans med konsult ingår. Kommunikation med eventuell revisor och inlämning av årsredovisning till Bolagsverket ingår. Upprättande av årsstämmoprotokoll ingår också i tjänsten.

Årsredovisning K3 Stor

När aktiebolaget följer K3 regelverket och omsätter mer än 80 miljoner. Bokslutsarbete och årsredovisning inklusive genomgång av detta tillsammans med konsult ingår. Kommunikation med eventuell revisor och inlämning av årsredovisning till Bolagsverket ingår. Upprättande av årsstämmoprotokoll ingår också i tjänsten.

Inkomstdeklaration AB

En inkomstdeklaration upprättas för aktiebolaget och lämnas in till Skatteverket. I de fall ställningstaganden behöver göras ingår en genomgång av dessa.

Preliminärdeklaration

En preliminärdeklaration upprättas och skickas till Skatteverket ifall företaget behöver justera den preliminära f-skatten som betalas varje månad.

Ändring Företag

En ändringsanmälan skickas till Bolagsverket om du t.ex. vill ändra i bolagsordningen eller ändra andra saker i ditt företag. Behöver företaget t.ex. ändra momsperiod eller registrera sig för arbetsgivaravgifter skickas en ändringsanmälan till Skatteverket.

Hyr en ekonom

Denna tjänst passar bra för dig som inte vill anställa en ekonom, controller eller ekonomichef själv, men gärna vill ha någon som sköter administration, bokföring, fakturering eller tar ansvar för företagets ekonomi.

Jag är intresserad av era tjänster, skicka mig en kostnadsfri offert!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Namn *
Namn