Om oss

Hej! Det är vi som är Emil och Maria. Vi startade Olsson & Lugn AB därför att vi kan göra skillnad. Skillnad för dig och ditt företag alltså. Vi älskar företagare och företagande. Vi arbetar med företag i en mängd olika branscher och över en stor geografisk yta. De flesta av våra kundföretag har sin bas från Stockholm i norr till strax söder om Göteborg. Vi arbetar mycket digitalt och en hel del bokföring görs automatiskt vilket gör att vi istället kan lägga tid på att analysera företaget och hjälpa till att styra det i rätt riktning.

Varför tycker vi att vi gör detta på ett bra sätt då? Jo, det är för att vi tillsammans är ett starkt team med bred erfarenhet och olika kompetenser.

 
 

Maria har en gedigen erfarenhet inom redovisningsbranschen. Jag är auktoriserad redovisningskonsult och brinner för att möta olika typer av kunder och hjälpa dem att utvecklas i sitt företagande. Jag är mycket strukturerad och tycker om att arbeta med bokföring, men för mig är det också viktigt att vara uppdaterad och kunna ge bra råd till företagaren vid t.ex. skatteplanering.

Emil har hela sitt vuxna liv varit företagare och nu efter drygt 15 år byggt upp företag från grunden som tillsammans omsätter ca 70 miljoner per år. Jag är visionär och entreprenör och älskar att se våra kunder och deras företag växa. Det är roligt att kunna hjälpa till på vägen och dela med mig av mina egna misstag och framgångar.