Jobba hos oss

Vi bygger framtidens rådgivningsbyrå. Vill du vara med på resan?

Olsson & Lugn AB är en auktoriserad redovisningsbyrå som arbetar digitalt och i nära samarbete med våra kunder. Vi erbjuder de traditionella tjänsterna som finns inom redovisning, men även många tjänster inom företagsutveckling, ekonomistyrning och HR.

Vi växer och söker nu en redovisningskonsult. Arbetsuppgifterna består i att upprätta årsbokslut, årsredovisningar, månadsbokslut och deklarationer på framförallt enskilda firmor och aktiebolag och även i att sköta löpande bokföring, betalningar, skattedeklarationer m.m. åt våra kundföretag. Du kommer inte att ha kundansvar utan istället arbeta fram bokslut m.m. åt kollegor.

 

Tjänsteort är Mariestad, men vi arbetar mycket ute hos kund och digitalt så vill du finns det också möjlighet att jobba en del hemifrån när du blivit varm i kläderna. Tjänsten är en heltidstjänst.

Vi söker dig som i grunden har relevant utbildning från YH-, högskola eller universitet och som har ett brinnande intresse för redovisning. Är du auktoriserad redovisningskonsult är det meriterande, men inget krav.


Som person är du ansvarstagande, strukturerad, noggrann, serviceinriktad, har lätt för att samarbeta med andra och kan hålla många bollar i luften samtidigt. Det digitala har en central roll i kundarbetet varpå du bör ha fallenhet och intresse för det.

Det måste vara viktigt för dig att hålla hög kvalitet på ditt arbete och att leverera inom utsatt tid.

Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet och att du ska passa in i vårt team.

 B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

 

Vad kan Olsson & Lugn erbjuda?

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du får vara del i att forma hur vi ska arbeta framåt. Vi lägger stor vikt vid en bra arbetsmiljö och kontinuerliga utbildningar för att du ska känna att du hela tiden utvecklas och för att hålla en hög standard på våra tjänster. Vi jobbar med stor frihet under ansvar och du styr till stor del själv var och när du arbetar. Vi vill att det ska vara roligt och engagerande att jobba hos oss!

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Lugn på telefon 0731-41 87 88.

 

Tillträde efter överenskommelse. Skicka din ansökan till maria@olssonlugn.se senast 30/3.